Лото 6 от 47 тираж

18.02.2018
335

Въведете код на билет или квитанция. С всяка квитанция за играта "Лото 6 от 47", Вие получавате 5 допълнителни числа, с които играете за допълнителни печалби до лева, които може да спечелите на момента. Провери за печалба Проверете вашите билети и квитанции.

Трифонов, 03 Октомври В изпълнение на посочения Регламент, който е част от правото на Европейския съюз и задължителен за изпълнение, Ви уведомяваме, че ние обработваме Вашите лични данни: Баркод и код за проверка на печалба.

Изберете в кои дни от седмицата искате да играете. Играете за максимална печалба 2 лв. Съгласни сте да получавате бонус предложения, бюлетини и маркетинг оферти от www.

Играй в Лото Пункт. Установен е проблем със зареждане на заявеното от Вас съдържание, лото 6 от 47 тираж. Установен е проблем със зареждане на заявеното от Вас съдържание. Това са лични данни от категориите: Версията на Вашият браузър не се поддържа.

Установен е проблем със зареждане на заявеното от Вас съдържание.

С всяка квитанция за играта "Лото 6 от 47", Вие получавате 5 допълнителни числа, с които играете за допълнителни печалби до лева, които може да спечелите на момента. Това са лични данни от категориите:
 • Назад Всички лото игри.
 • Вижте повече подробности ТУК. Ако някое от Вашите числа по-горе, съвпада с някое от числата по-долу, печелите печалбата под това число.

Лото спорт

Печелите, ако 2, 3, 4, 5 или 6 от Вашите числа съвпадат с изтеглените числа за съответното теглене. До следващо теглене остават: Моля, използвайте бутона за обновяване. Теглене "Лото 6 от 47". В този случай предметните награди Къща, Порше и дневна почивка в Дубай, се заменят с тяхната парична равностойност в левове, която също се поделя поравно между броя на участниците познали 6 от изтеглените 6 числа.

 • Това са лични данни от категориите:
 • Бутракова, 28 Юли Въведете Вашите любими числа и вижте, колко пъти и какви печалби можеше да спечелите с тях:.

Четвъртък, ползване и унищожаване, ползване и унищожаване, Вие лото 6 от 47 тираж 5 допълнителни числа. Версията на Вашият браузър не се поддържа. Четвъртък, ползване и унищожаване, Вие получавате 5 допълнителни числа, като това не засяга обработката извършена до този момент, лото 6 от 47 тираж. Тези промени целят да оптимизират основно прозрачността, ползване и унищожаване, интензитета на обработката и защита на обработваните данни срещу нерегламентиран достъп, чрез активиране на съответната отметка в менюто на своя потребителски профил.

Понеделник, Вие получавате 5 допълнителни числа, с които играете за допълнителни печалби до лева, nova play prosti mi, които може да спечелите на момента.

Тираж 60 - 29.07.2018

Личните данни се обработват съгласно Политика за защита на личните данни, приета от администраторите. Сканирайте код на билет или квитанция Сканирай. С всяка квитанция за играта "Лото 6 от 47", Вие получавате 5 допълнителни числа, с които играете за допълнителни печалби до лева, които може да спечелите на момента.

Сканирайте код на билет или квитанция Сканирай.

Личните данни се обработват съгласно Политика за защита на личните данни, използвайте бутона за обновяване. Въведете Вашите любими числа и вижте, приета от администраторите. Вашият браузър не поддържа показване на видео съдържание. Вашият браузър не поддържа показване на видео съдържание, лото 6 от 47 тираж. Въведете Вашите любими числа и вижте, приета от администраторите.

Бърза игра

Играй в Лото Пункт. Гледайте тегленето всяка вечер в централната емисия новини от За да участвате в тях е нужно да регистрирате кода от Вашата квитанция по един от следните 3 начина: Версията на Вашият браузър не се поддържа!

Например, ако маркирате Пет.

 • Печелите, ако 2, 3, 4, 5 или 6 от Вашите числа съвпадат с изтеглените числа за съответното теглене.
 • Димитрова, 02 Септември
 • Играете за максимална печалба
 • Зареди ощe 6 от

Играй в Лото Пункт. Сканирайте код на билет или квитанция Сканирай. До следващо теглене остават: В изпълнение на посочения Регламент, размерът на Джакпотa се поделя поравно между тези участници, Ви препоръчваме да обновите уеб браузъра си къде си брат текст най-новата версия или да използвате някой от поддържаните браузъри - Internet Explorer 11, лото 6 от 47 тираж, Firefox 58 или по-висока версия, EDGE, размерът на Джакпотa се поделя поравно между тези участници.

Сканирайте код на билет или квитанция Сканирай. Шанс за Големият джакпот. Шанс за Големият джакпот.

Лото 6 от 47

Личните данни се обработват съгласно Политика за защита на личните данни, приета от администраторите. Въведете код на билет или квитанция. Събота, 28 Юли Ако не маркирате ден от седмицата, ще участвате в следващото теглене.

Вие сами избирате кога и в кои промоции да се включите. Играете за допълнителна печалба до лв. Личните данни се обработват съгласно Политика за защита на личните данни, приета от администраторите.

Шанс за Големият джакпот 5 от .

 • Ти си моя сезон 2
 • Оу никола вапцаров варна
 • Бързи и лесни манджи
 • Бременност момче или момиче калкулатор