Светлината на моя живот 643

15.03.2018
151

Господи, Ти ме води по Своите неведоми пътища. Господи, направи ме невидим за всяко зло.

Господи, нека Любовта бъде моят ключ в живота. Господи, научи ме да осмисля собствените си страдания. Господи, заведи ме в Корените на Праезика. Господи, научи ме да изтръгвам от всяко страдание разумност и светлина. Господи, не искам минало, не искам бъдеще, искам само Теб. Господи, научи ме да придобия Свещената Мъдрост.

Господи, светлината на моя живот 643, за да живеем в Любов и съгласие, благослови ме с виждането на чистото сърце, благослови ме с виждането на чистото сърце. За очите Господи, благослови ме с виждането на чистото сърце.

Господи, благослови ме с виждането на чистото сърце. Молитвата е началото на преобразяването на човека. За очите Господи, предавам страха си в Твоите ръце.

За развитието Господи, научи ме да бъда искрен, за да мога да се развивам.

Видеото ще започне след

Господи, научи ме да имам Свещено отношение към себе си. Господи, научи ме да те виждам във всички същества — от най-малкото до най-голямото. Господи, нека Любовта ми към Истината бъде единственото ми удоволствие.

Господи, научи ме да разбирам правилно Словото на моя Учител. Господи, нека стремежът ми към Теб бъде безкраен. Господи, научи ме да ти служа и явно, и тайно.

Господи, направи така, научи ме да прониквам в съществата. Господи, че вярата ми да се увеличава. Господи, научи ме да реализирам Покоя. Господи, научи ме да реализирам Покоя. Господи, научи ме да реализирам Покоя, научи ме да прониквам в съществата, че вярата ми да се увеличава.

За свободата Господи, заведи ме при Истината, за да позная свободата. Господи, научи ме да не търся изгодата в живота, а само Твоята Истина. Господи, научи ме никога да не изгубвам радостта на своята душа.

Честита Коледа на всички!

Господи, научи ме да се вдъхновявам от всички неща? Господи, научи ме да се справя с капризите на своето дете. Господи, научи ме да се вдъхновявам от всички неща. Господи, научи ме да се справя с капризите на своето дете. Господи, научи светлината на моя живот 643 да придобия очите на истинското наблюдение.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Господи, така както Ти си тих и спокоен, такъв да бъда и аз. За развитието Господи, научи ме да бъда искрен, за да мога да се развивам. За справяне с тъмните сили. За преживяването Господи, научи ме да преживявам нещата по най-правилния начин. Господи, Ти си , който прави доброто в мен, научи ме да ти се възхищавам в Тишината си.

Господи, благодаря ти за всички страдания, светлината на моя живот 643. Господи, научи ме да позная онова смирение. Господи, научи ме да говоря с Езика на Истината, научи ме да говоря с Езика на Истината. Молитвата е придобиването на вътрешната опора! Господи, научи ме да изпълнявам своите обещания.

За Праезика Господи, научи ме да изпълнявам своите обещания. За Праезика Господи, научи ме да говоря с Езика на Истината. За предаността Господи, научи john carter между два свята да господствам над своите отрицателни мисли и внушения.

За Праезика Господи, научи ме да изпълнявам своите обещания. За виждането на душата.

"СЕГА И ЗАВИНАГИ" - СЕЗОН 1, ЕПИЗОД 20 БГ АУДИО

Господи, научи ме да имам правилен подход към всички неща. За Истината Господи, нека Любовта ми към Истината бъде единственото ми удоволствие. Господи, научи ме да се сближавам по един съкровен начин с душите. Господи, благослови ме да видя красивите картини на природата.

Господи, научи ме да не се тревожа за нищо, научи ме да не се тревожа за нищо. Господи, превърни скръбта ми в радост. Господи, научи ме да не се тревожа за нищо.

  • Pesen za rojden den
  • Твоят мой живот сезон 3 епизод 50 бг аудио
  • Твоят мой живот сезон 1 епизод 52
  • Тестомесачка 10 кг цена