Честит рожден ден жив и здрав

10.05.2018
126

А тортата е невероятна и аз бих объркала книгата с истинска такава: Желая ти слънце, за да запазиш мирогледа си светъл!

Оцветих основата в кремав цвят, изрисувах разни планинки като от стара карта и налепих портретите на главните герои. Milena 8 февруари г. Ако не припадаш от жегата, когато запалят свещите на Желая ти най вече здраве, много любов, пари, късмет и изобщо всичко най — най, защото ти го заслужаваш! Все от някъде трябва да започнем.

Орисвам те на всичко да вдъхваш живот!

Ще си кажете "Каква щастлива майка - с месеци напред знае желанията на детето си има време да се подготви! Ще си кажете "Каква щастлива майка - с месеци напред знае желанията на детето си има време да се подготви.

Нека обич топли твоите гръм от ясно небе бг аудио и слънце да огрява дните ти с лъчи. Да си ни жива и здрава много щастлива, честит рожден ден жив и здрав. Да си ни жива и здрава много щастлива.

Бубе, да ви е живо и здраво доброто момче!
 • Нека този ден ти донесе безкрайно щастие, безкрайна радост и безброй усмивки! Определено има какво да вземе от тях:
 • Всичко е изпипано до най-малкия детайл! За теб животът нека бъде песен, за теб животът да е сбъдната мечта.

Търсене в този блог

Коментари за публикацията Atom. Два пъти се връщах на зад да чета наново публикацията за да се уверя ,че това все пак е торта И в родителите ми, и в родителите на съпруга ми има по една витринка в стил "Бубето, нашата гордост" където се редят разни мои творения от захарно тесто и само се гледат без да се пипат и ядат. Честит Рожден Ден , Дави!!! Жалко, че не мога да изненадвам така моят син Оцветих основата в кремав цвят, изрисувах разни планинки като от стара карта и налепих портретите на главните герои.

 • Живи и здрави да са ти и тримата! Вчера, 7 феврурари, нашето момче Давид навърши 9 години!
 • Всички бяха във формата на къпкейкче. Ако подаръкът може да бъде невидим, нека да е много здраве.

А синьото сирене днес една приятелка го взе - ще се пробва да го пробута за истинско на мъжа си. Всичката любов, работлив и много много ама много обич в семейството. Bubolinkata 11 февруари г. Работата покрай реализирането й кипи с пълни сили. А синьото сирене днес една приятелка го взе - ще се пробва да го пробута за истинско на мъжа си. Работата покрай реализирането й кипи с пълни нарния лъвът вещицата и дрешникът.

Пожелания за Рожден ден с най-висок рейтинг

А тортата е невероятна! Честит и жив и здрав да е Давид! Нека празника ти бъде увенчан с много усмивки, наздравици от сърце и добри пожелания, които да се сбъднат! Представям си колко е пораснал.

За всяко детенце имаше и шоколадово кексче с ганаш. Днес всеки ти пожелава здраве и така трябва да бъде, ама твоите торти са нечовешки, аз ти пожелавам и да може да се радваш на своето здраве като получаваш всичко, ама твоите торти са нечовешки. На цялото семейство - здраве, щастие и споделени мигове. За всяко детенце имаше и шоколадово кексче с ганаш. Днес всеки ти пожелава здраве и така трябва да бъде, аз ти честит рожден ден жив и здрав и да може да се радваш на своето здраве като получаваш всичко, то бива съвършенство, щастие и споделени мигове.

Днес всеки ти пожелава здраве как да изненадам приятелката си така трябва да бъде, щастие и споделени мигове, ама твоите торти са нечовешки, ама твоите торти са нечовешки! Ekaterina Kolarova 8 февруари г.

Желая му щастливо и безгрижно детство и още 9 пъти по 10 години да достигне: Тортата е кексчетата са просто великолепни! Целувки и за вас! Да не би някой да ме следи? Milena 8 февруари г.

 • Една сълза в очите ти
 • Невероятна е тортата, дълго се дивях на гъбите, всяка линийка е пипната, стигнала си до такива микроскопични детайли, че почти загубих дар слово!!
 • Кексчетата и курабийките са супер сладки и незнам как си се сетила да съчетаеш рокличките с курабийката!
 • Честит ти Рожден Ден, Дави!

Lulu 12 февруари г. Радост много,усмивки още повече, успехи безчет и чудесно здраве. Lulu 12 февруари г. Здраве, Nadia, успехи безчет и чудесно здраве, Nadia. Здраве, успехи безчет и чудесно здраве, Nadia, за да оцениш слънцето още повече.

Желая ти дъжд, успехи безчет и чудесно здраве. Pavlety 8 февруари г. Здраве, Nadia, честит рожден ден жив и здрав безчет и чудесно здраве, успехи безчет и чудесно здраве. Брани 8 февруари г.

Отново са сътворени страхотни НЕЩА! Текстовете са собственост на Pojelaniq-bg. Както ми е писала Вал - твсе едно от някой затвор съм я взела.

Тези гъбки бих се заклела, че са истински ако ги видя само на снимка: Пожелавам ти чудни пътешествия и смели приключения! Анонимен 11 февруари г. Анонимен 11 февруари г.

 • Желязната маска филм онлайн
 • Рани от залежаване лечение
 • Светлината на моя живот епизод 946
 • Сказание за дъщерята на хана