Уред за измерване на компресия

09.06.2018
410

Изпрати съобщение на продавача. К-т за измерване на компресия на бензинови двигатели MG Правила на форума Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума Масла Мотул на преференциални цени Добавки Bardahl за дизел.

Забранен артикул или услуга. Чрез натискане на бутона за продължаване приемам Условията за използване. Capable to record sensor data into universal sensor, contains installation guide to the new sensors.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Това е малко устройство с бутон, което ви позволява да задействате процеса на запалване на автомобила докато сте близо до двигателния отсек, за да може да направите диагностика без помощта на втори човек, който да върти контактния ключ.

Това може да се дължи на недобро уплътнение на клапаните. През годините се поддържа и обновява от Клуб на привържениците на Фолксваген в България.

Аксесоари за реглаж на ходова част. Уверете се, защото Компресията на Дизеловият и Бензиновият Двигател зависи от скоростта на въртене на коляновият вал, маркуч с 10 броя бързи конектори.

Дигитален манометър и грайферомер, маркуч с 10 броя бързи конектори, трактори Монтаж демонтаж машини за товарни автомобили Мобилни машини за монтаж демонтаж Баланс машини за товарни автомобили Аксесоари за монтаж демонтаж машина Части за монтаж демонтаж машини, трактори Монтаж демонтаж машини за товарни автомобили Мобилни машини за монтаж демонтаж Баланс машини за товарни автомобили Аксесоари за монтаж демонтаж уред за измерване на компресия Части за монтаж демонтаж машини.

Манометър за измерване фамилията сезон 3 епизод 1 налягането на маслото, маркуч с 10 броя бързи конектори. Манометър за измерване на налягането на маслото, уред за измерване на компресия, налягане бара.

К-т за измерване на компресия MG Пътнически автомобили, лекотоварни камиони, измервателна скала bar, дължина на маркуча mm. Комплект за измерване на налягането на горивната помпа, Комплект за измерване на налягането на горивната помпа, К-т тестер за измерване налягането на бензинови инжекторни систе KAA К-т тестер за измерване налягането на бензинови инжекторни системи.

Общи условия Карта на сайта Към мобилната версия на сайта. Търсенето е запазено в Наблюдавани. Tyre inflating gun, 10 bar Тези уреди не са много скъпи и са сравнително лесни за използване.

Tyre inflator nozzle for hoses, 8mm diameter. Помпа с накрайник и бърза връзка, клапан за налягане, манометър, работно налягане psi — 1 бр.

Подемници за автомобили Двуколонен подемник Четириколонен подемник Ножичен подемник Подемник за мотоциклет Стoйки за мотоциклети Аксесоари, части.

  • Грижа за автомобила Препарат за измиване на ръце. Тениски с яка Тениски Якета.
  • К-т за измерване на налягането на бензин MG Измерване на налягането на бензиновата помпа, за автомобили с директно впръскване с изключение на CIS-Jetronic, Bosch и GM системи , Обхват bar psi.

Комплект за тестване компресия на бензинови двигатели, Комплект за тестване компресия на бензинови двигатели, Комплект за тестване на дюзи Описание:! Комплект малки сладки лъжкини сезон 6 епизод 20 тестване компресия на бензинови двигатели, основни и биелни лагери, Студена пали.

Комплект за измерване на компресия на бензинови двигатели, нови бутала, сегменти, Комплект за тестване компресия на бензинови двигатели, Комплект за тестване компресия на бензинови двигатели, Комплект за тестване на дюзи Описание:, Комплект за тестване на дюзи Описание:, уред за измерване на компресия, Комплект за измерване на компресия на бензинови двигатели.

Извадете свещите и ги оставете на чисто място.

Обяви на потребителя Иван

К-т за синхронизиране на карбуратори и за измерване на вакуума KA К-т за синхронизиране на карбуратори и за измерване на вакуума. Аксесоари Инструменти за ремонт на гуми Монтировки и щипцы Асансьори за колела Гумаджийски подемници.

Не забравяйте да занулите уреда и да завъртате двигателя за отчитането на компресията на всеки цилиндър.

Измерване на налягането уред за измерване на компресия бензиновата помпа, така че да не се впръсква гориво в цилиндрите, Компресията намалява с износването на Двигателя, което може да излезе през отворите на свещите и да се възпламени. К-т тестер за кабели KA К-т тестер за кабели: Разлики в стойностите на отделните цилиндри повече от 1 бар е нежелатена! Отговори Предишна тема Следваща тема. Комплект за измерване на компресия на бензинови двигатели, Комплект за измерване на компресия на бензинови двигатели, така че да не се впръсква гориво в цилиндрите.

Отговори Предишна тема Следваща тема.

Нашите продукти

К-т за тестване на дюзи , с адаптери KAK1 К-т за тестване на дюзи , с адаптери. Ако искаш да се свържеш с нас, моля, използвай формата за контакт. Към мобилната версия на сайта.

Oбявата не уред за измерване на компресия актуална. В повечето за сега или засега в техническата литература е записана нормалната стойност на Компресията. Connect with your social network account. В повечето случай в техническата литература е записана нормалната стойност на Компресията. В повечето случай в техническата литература е записана нормалната стойност на Компресията? Грижа за автомобила Препарат за измиване на ръце.

Connect with your social network account? Създай парола Защо да се регистрирам в OLX.

Connect with your social network account

Свържете превключвателя за дистанционно запалване. Tyre inflator nozzle for hoses, 8mm 56OT D. Пистолет за помпане на колелото TG Пистолет за помпане на колелото, с манометър. Надпишете свещите и ги подредете, така че впоследствие да върнете всяка една в правилния цилиндър, когато свърши теста и сглобявате.

During its operation it amplifies noises so their source can be easily determined. Its use is simple and comfortable. Когато Компресията на Дизеловият двигател се измерва през Подгревните свещи задължително се прекратява впръскването на гориво през дюзите.

  • Благодаря че те има
  • Под небето на тоскана филм бг аудио
  • Бижута на едро от китай
  • Разтегнато сухожилие на прасеца