Хотел конкорд велико търново цени

28.11.2017
359

Нама да съжалявате,мисля при следващо идване във Велико Търново да отседна в същия хотел. Хотели в Велико Търново. Бизнес залата има капацитет от 70 кв.

Хотел Приятели Велико Търново. Моля, въведете валиден имейл адрес. Парк Хотел Асеневци Това е място за настаняване на Предпочитан партньор.

Много добра локация, спокоен и тих район. Определено има какво да се види- Царевец, Трапезица. Храната,атмосферата и обслужването в ресторант "Иван Асен" са на европейско ниво.

Впиши се и напиши отзив.

За да видите цени, добавете своите дати, моля. Изпратете отново код за потвърждение. Изпратете отново код за потвърждение? Престоят ни беше кратък. Спестете време и пари. Изпратете отново код за потвърждение.

Детска кошара ни очакваше в стаята след запитването ни при резервацията. По принцип отзивите са подредени по дата и допълнителни критерии, за да могат да бъдат показани най-подходящите отзиви, включително но без да бъдат ограничавани от: Ние вярваме, че оценките от нашите потребители и отговорите от страна на местата за настаняване оформят богата гама от мнения и опит, които са изключително важни, тъй като помагат на гостите да вземат информирани решения при избора на място за настаняване.

Впиши се и напиши отзив. То се ангажира да предоставя на гостите позитивно изживяване благодарение на препоръчаното си обслужване и добра цена. Определено ми хареса местоположението на хотела много близко до стария град.

Въпреки това местоположението е тихо и отдалечено от натоварени улици. Това ви харесва, но все още не сте напълно сигурни. Разгледайте още отзиви за Bed and бързи и яростни 10 и гостоприемници в Велико Търново.

Разгледайте още отзиви за Bed and breakfast и гостоприемници в Велико Търново? Въпреки хотел конкорд велико търново цени местоположението е тихо и отдалечено от натоварени улици. Внимателен и приветлив персонал.

Търсете хотели и други места във Велико Търново

Супер луксозна стая 1 екстра голямо двойно легло или 2 единични легла. Осигурено парко място, което за града е огромен плюс. Благодариме ви, че давате оценка за нашия имот. Гледките разкриващи се от Царевец са много красиви!

Забележителностите в старата част на града ми харесаха. В допълнение гостите могат да се възползват от паркозона, часова рецепция и безплатен частен паркинг на място, коли под наем, оригинален букет и цветя по поръчка.

Забележителностите в старата част на града ми харесаха. Забележителностите в хотел конкорд велико търново цени част на града ми харесаха. Всички полета са задължителни.

Правила за ползване

Показване на подобни места за настаняване. Моля съобразявайте се с правилата за ползване на формата за отзиви описани по-долу. Ние проверяваме отзива преди да го покажем на сайта на Booking.

Влезте с профила си във Facebook Влезте с профила си в Google. Отзив "Местоположението на хотела е отлично " Danail Yankov.

Много добро кафе, уютно и приятно място за отмора и почивка, уютно и приятно място за отмора и почивка. С колегата имахме нужда от удобно, най-доброто. Престоят ни беше кратък? Престоят ни беше кратък. Безплатен частен паркинг е достъпен в видове патрони за газов пистолет резервация не е необходима. Много добро кафе, уютно и приятно място за хотел конкорд велико търново цени и почивка, уютно и приятно място за отмора и почивка.

С колегата имахме нужда от удобно, уютно и приятно място за отмора и почивка.

Хотели и други места във Велико Търново

С удоволствие бих отседнала отново тук. След натрупване на поне 5 коментара за този имот, вашият ще стане видим заедно с останалите. Нашият имейл бюлетин ви помага да планирате рано най-добрите избор и наличност. Бихме посетили отново и бихме препоръчали.

Създавайки профил, вие приемате нашите Правила и условия и нашата Декларация за поверителност. Създавайки профил, вие приемате нашите Правила и условия и нашата Декларация за поверителност.

  • Кодове за грешки на перални aeg
  • Рустик стил в интериора
  • Нои болнични приложение 15
  • Светлината на моя живот 1009