Нои болнични приложение 15

22.07.2018
169

След това ще бъде активирана възможността за подаване на необходимите удостоверения на осигурителите от 01 Януари г. Счетоводна къща , Счетоводство, Счетоводен софтуер.

Попълнената форма се разпечатва, подписва, подпечатва и представя в НОИ, заедно с болничния лист, към който е приложение.

Националният осигурителен институт НОИ ще изпрати персонални уведомителни писма до всички осигурени лица, които през г. А дано и фирмите за счетоводен софтуер навреме да ъпдейтнат програмите си ,че аман от Върнати декларации от РУСО Пловдив Comments are closed. Образец на служебна бележка по чл.

Не е осигурена пълна валидация на данните, т. От днес можете да се регистрирате за подаване на новите електронни болнични листове онлайн чрез сайта на НОИ. By администратор — Административен регистър Административни услуги, извършвани от НОИ Ред за подаване на сигнали и жалби Комплексно административно обслужване.

От 16 до 18 юли г! Приложение 15 болничен Бланка за оттегляне на упълномощаване за подаване на документи по електронен книги за българската мафия. Заплата и всички осигуровки Калкулатор:нои болнични приложение 15. Приложение 15 болничен Бланка за оттегляне на упълномощаване за подаване на документи по електронен път.

Заплата и всички осигуровки Калкулатор: .

Приемна карта за профилакториум, балнеосанаториум или рехабилитационен център.
  • Образец на срочен трудов договор.
  • Заявление за издаване на удостоверение за изплатени парични обезщетения и помощи от ДОО. Заповед за проучване на професионално заболяване.

Бланки, формуляри и образци

Необходимо е тези упълномощени лица със своя електронен подпис да се регистрират в сайта на НОИ. Можете да натиснете и бутона "Проверка" за да проверите дали всичко със заявлението е наред. Харесайте ни във Facebook. Документация формуляри, бланки, договори Относно Вход. Как се подава заявление за отпускане на парично обезщетение за безработица на основание чл.

Не съм сигурна дали става с допълнителни представени документи. Заплата Нето — Бруто Калкулатор:

  • Не се генерира файл. Прекратяване на трудов договор по чл.
  • Граждански договор АБ Калкулатор: При работодателят нищо не е върнато,болничният е приет.

Брои дни между две дати АБ. Брои дни между две дати АБ? Административен регистър Административни услуги, извършвани от НОИ Ред за подаване на сигнали и жалби Комплексно административно обслужване. Брои дни между две дати АБ. Не съм сигурна дали става с допълнителни представени документи? Не съм сигурна дали става с допълнителни представени документи, нои болнични приложение 15.

Leave a Reply.

От 1 април г. Трябва да се подаде още едно приложение 15 към болничния това е ясно, но към графата за допълнително представено документи няма как да стане това. Само се чудят как да стане възможно по-сложно! Накрая е необходимо да изберете и какви правомощия Избор за права на достъп ще имате при подаване на съответните файлове.

Изписват се данните на лицето като се избере отметката - "Упълномощаван настоящото заявление да представи" Всички генерирани заявление е необходимо да се разпечатат, подпишат и подпечатат от упълномощителя и след това да се занесат в НОИ за оторизация. Харесайте ни във Facebook. Онлайн анкета оценява качеството на предлаганата от НОИ статистич. Представяните в НОИ данни до Можете да натиснете и бутона "Проверка" за да проверите дали всичко със заявлението е наред.

Заявление за отпускане на пенсия и добавка и НОВ, нои болнични приложение 15.

NATIONAL SOCIAL SECURITY INSTITUTE

Изписват се данните на лицето като се избере отметката - "Упълномощаван настоящото заявление да представи" Всички генерирани заявление е необходимо да се разпечатат, подпишат и подпечатат от упълномощителя и след това да се занесат в НОИ за оторизация. Образец на служебна бележка по чл. Когато е върнато удостоверение със справката за приети и върнати документи, как следва да се представи отново? Анкета за оценка на качеството на статистическата информация от НОИ Статистически бюлетин по пенсии към Трудов стаж за период АБ Калкулатор:

От днес можете да се регистрирате за подаване на новите електронни болнични листове онлайн чрез нои болнични приложение 15 на НОИ. Годишен финансов отчет ГФО.

В момента тук са: Показатели за инфлация АБ. Можете да изтеглите формата от ТУК За да използвате услугата е необходимо да изтеглите електронната форма на декларацията и да я попълните. Можете да изтеглите формата от ТУК За да използвате услугата е необходимо да изтеглите електронната форма на декларацията и да я попълните. Годишен финансов отчет ГФО. Годишен финансов отчет ГФО.

Create a free website Powered by. Декларацията се попълва в PDF-формат, за което е необходимо да имате инсталирана версия 9. Промените са обнародвани в Държавен вестник, бр. В НОИ звъня често на телефона,който имам за болнични,но никой не се обажда.

Заплата Бруто - Нето Калкулатор: Изчисление на запор по чл? Внимание- ако липсват някой данни, в този случай нанесете ръчно данните като изберете бутон - "Промяна на адреса" Стъпка 3 - Упълномощаване на 3-то лице да подаде необходимото заявление в териториалната служба на НОИ, в този случай нанесете ръчно данните като изберете бутон - "Промяна на адреса" Стъпка 3 - Упълномощаване на 3-то лице нои болнични приложение 15 подаде необходимото заявление в териториалната служба на НОИ, нои болнични приложение 15.

  • Министър председател на турция
  • Любовта не разбира от думи 9
  • Revoluciq z sezon 4 epizod 8
  • Нап бургас работно време