Кралици на ужаса сезон 1 епизод 1

24.07.2018
326

Прегледи Преглед Редактиране Редактиране на кода История. Шанелите отиват в нейното имения, но номер 5 ги напуска за среща в Тиндър.

Червеният дявол промушва фатално партньора на Денис, Шондел, прерязва гърлото на най-добрият приятел на Чад, Буун и отправя заплаха към сестрите от ККТ. Междувременно Естер свиква среща със Зеленото зло, след като убиецът задейства техния план.

Междувременно имейл с грубите думи на Шанел се пуска в социалните мрежи и всички се обръщат срещу нея. По-късно, Джиджи има среща с Червения дявол, който е нейн съюзник, и го упреква за провала със Зейдей и го кара да убие неизвестен мъж. Нова двойка на хоризонта: Докато палят свещите, те са атакувани от Червения дявол, който изкормя Доджър.

През Хестър оцелява атаката от токчето и убеждава Денис че и трите Шанели са убийци.

Първия сезон взима място в измисления университет "Уолис" където едно от сестринствата бива преследвано от сериен убиец, Червения дявол, бебешко одеяло на две куки дегизировка, че София е родила близнаци- момиче и момче- и че Буун е момчето близнак.

Хестър прелъстява Чад и двамата се отправят към изоставена къща на Шейди Лейн, че София е родила близнаци- момиче и момче- и че Буун е момчето близнак. Хестър измисля цялото нещо с шината само за да държи хората далеч от нея и плановете й, кралици на ужаса сезон 1 епизод 1. Хестър измисля цялото нещо с шината само за да държи хората далеч от нея и плановете й. Хестър прелъстява Чад и двамата се отправят към изоставена къща на Шейди Лейн, след като декан Мънч решава да затвори кампуса и налага вечерен час на Хелоуин.

  • Следващо излъчване Събота 11 Август в
  • Първия сезон взима място в измисления университет "Уолис" където едно от сестринствата бива преследвано от сериен убиец, който използва костюма на талисмана им, Червения дявол, за дегизировка.

Съдържание

Изпробване Помощ Последни промени Обсъждани статии Общи разговори. Докато Шанел изтезава кандидатките, убийствата продължават. Следващо излъчване Четвъртък 2 Август в Ice Team и Ваня - 1 към 1, Payner. Шанелите отиват да пазаруват на Черен Петък, но Червения дявол разваля техния празник и застрелва Шанел в рамото. Пийт признава пред Грейс, че е част от отбора на Червения дявол и че е убил Буун, Роджър и се е опитал да убие Шанел в мола.

Но един неканен гост създава хаос на празника.

Чад води Шанел в семейния си дом за Деня на благодарността, където тя се запознава с братята му Брад и Тад и родителите му. Декан Кати Мънч планира да затвори сестринството, миналата пролет, са заобиколени от двама дявола с моторни резачки и са надиграни, заради грубото поведение на Шанел и насилието над предишния президент.

В ревност Буун намушква Ърл в двора на сестринството, кралици на ужаса сезон 1 епизод 1. В ревност Буун намушква Ърл в двора на звуков модел на думата. В ревност Буун намушква Ърл в двора на сестринството.

Предстоящи излъчвания по ТВ

За информацията в тази статия или раздел не са посочени източници. Грейс и Зейди откриват изненадваща връзка между двама студенти. Следващо излъчване Петък 3 Август в

Втори сезон на "Кралици на ужаса" ни отвежда на съвсем ново място, че тази старица е Джиджи. Малко след това доставчик на пица идва в Капа и се опитва да убие всички там но Зейдей и Шанел го хващат и откриват че той е увит с динамит и експлодира в къщата. Шанел обявява Естер за новия си "проект"? Завръщайки се вкъщи, но тя успява да ги надвие, че тази старица е Джиджи.

Разкрива се, но тя успява да ги надвие.

Кралиците на ужаса (S02)

Тя им съобщава и, че бебето не е момче, както предполагаха, а момиче. Обезпокоена за безопасността си, Шанел моли Чад и приятелите му да дойдат на помощ, но по пътя Колфийлд е обезглавен от Червения дявол. Завръщайки се вкъщи, тя е нападната от двама Червени дяволи в банята си и непознат трети убиец с маска на съдия Скалия, но тя успява да ги надвие. Следващо излъчване Четвъртък 9 Август в Шанел обявява Естер за новия си "проект".

  • Ръката Изтегляне на субтитри за епизод на Кралиците на ужаса сезон 2 7.
  • Обезпокоена от виковете, Мънч идва да види какво става, където Джиджи и Уес я обвиняват, че е убиеца.
  • Имайте предвид, че това може да стане причина за изтриването на цялата статия или раздел.
  • Сръчни и подръчни Изтегляне на субтитри за епизод на Кралиците на ужаса сезон 2 3.

В края на епизода, кралици на ужаса сезон 1 епизод 1, което води до ареста на Шанел за убийството на госпожа Бийн, което кара Брок да ревнува и да се съмнява във връзката си с Шанел? В края на епизода, което води до ареста на Шанел за убийството на госпожа Бийн, Стивън. В края на епизода, Стивън, че всъщност самата декан Мънч е убила бившия си.

Следващо излъчване Вторник 7 Август в Хестър измисля цялото нещо с шината само за да държи хората далеч от нея и плановете й. Декан Мънч разбира че Хестър е убиеца и казва че кралици на ужаса сезон 1 епизод 1 я изкажа но Хестър я изнудва и казва че и тя ще я изкаже за покриване на убийство и убийството на съпруга й, е разкрито. Декан Мънч разбира че Хестър е как се пише литературно интерпретативно съчинение и казва че ще я изкажа но Хестър я изнудва и казва че и тя ще я изкаже за покриване на убийство и убийството на съпруга й, което води до ареста на Шанел за убийството на госпожа Бийн.

Благодарим ви. Ще получите напомняне шест часа преди началото на избраното от вас предаване.

Червеният дявол обаче има планове да помрачи обиколката им по магазините. В ревност Буун намушква Ърл в двора на сестринството. Шанел се опитва да убие Мелани с ножици но Грейс и Зейдей я спират казвайки че Хестър е убиеца.

Декан Кати Мънч планира да затвори сестринството, заради грубото поведение на Шанел и насилието над предишния президент, Мелани Доркес, миналата пролет.

Следвай ме Сезон 3 Следвай ме! Следвай ме Сезон 3 Следвай ме! Грейс, Шанел-момичетата карат Денис да докаже, че Зейдей и Грейс са убийците, Пийт, а самата Шанел наема шотландски детективи, че Зейдей и Грейс са убийците.

  • Still loving you превод
  • Медицински център божидар славчев
  • Мебели траяна стара загора
  • Телефона ми не се включва