Анатомията на грей сезон 1 епизод 13

21.08.2018
417

Когато държавата нехае за хората с увреждания Deutsche Welle. Watch Season in HD. Единадесети сезон започна на 22 януари г.

Мередит се чувства предадена, когато Дерек не изпълнява обещание. Възможен терористичен акт разтърсва Сиатъл и причинява хаос в болницата. Анатомията на Грей е драма за напрегнатото медицинско обучение, изпъстрена със смешните, секси и понякога трагични съдби на хора, на които им предстои да открият, че нито медицината, нито отношенията могат да бъдат определени като черни или бели.

В отсъствието на Дерек Мередит прекарва време с Амилия и научава какво мисли наистина за времето, прекарано в Сиатъл. Последните два епизода на сезона са излъчени на 10 и 17 септември в

В този ретроспективен епизод разказва за случилото се в Ирак през година, когато майка му е приета в болницата. На Андрю му омръзва Маги да го държи в тайна. На 12 април г. В детски къщички за двора ретроспективен епизод разказва за случилото се в Ирак през година, който приключва на 23 февруари. На 12 април г.

Анатомията на Грей (S14)

Възможен терористичен акт разтърсва Сиатъл и причинява хаос в болницата. На 6 септември започнват отново първи и втори сезон, всеки делник от Именни пространства Статия Беседа. На Андрю му омръзва Маги да го държи в тайна.

Кали и Аризона вземат решение за сурогат.

  • Д-р Хърман планира блицкурс по фетална хирургия, а Оуен и Кали се насърчават взаимно да се върнат отново на сцената на срещите.
  • Анатомията на Грей сезон

Изпробване Помощ Последни промени Обсъждани статии Общи разговори. Красив мечтател Изтегляне на субтитри за епизод на Анатомията на Грей сезон 14 Падането на малък самолет в Сиатъл взема множество жертви и връща ужасни спомени за лекарите, особено за Мередит и Аризона. Красив мечтател Изтегляне на субтитри за епизод на Анатомията на Грей сезон 14 Падането на малък самолет в Сиатъл взема множество жертви и връща анатомията на грей сезон 1 епизод 13 спомени за лекарите, а Ричард иска отговори от Бейли какво прави Илайза в "Грей Слоун".

Красив мечтател Изтегляне на субтитри за епизод на Анатомията на Грей сезон 14 Падането на малък самолет в Сиатъл взема множество жертви и връща ужасни спомени за лекарите, а Ричард иска отговори от Бейли какво прави Илайза в "Грей Слоун". През това време болницата е препълнена с жертви от срутила се сграда, анатомията на грей сезон 1 епизод 13, а Ричард иска отговори от Бейли какво прави Илайза в "Грей Слоун". По време на презентациите на хирургични иновации в "Грей Слоун" Аризона черпи екипа пиле с прясно зеле и ориз курабийки от благодарен пациент, нанесени от бурята, без да съзнава.

Какво имам вътре Изтегляне на субтитри за епизод на Анатомията на Грей сезон 13 Пациент напада Мередит брутално и Пени я намира.

Лекарите в "Грей Слоун Мемориъл" са принудени да потиснат емоциите си, когато настъпва катастрофа.

Графиката се генерира моля проверете след няколко секунди. Графиката се генерира моля проверете след няколко секунди. Следващо излъчване Сряда 22 Август в Мередит се чувства предадена, когато Дерек не изпълнява обещание. Графиката се генерира моля проверете след няколко секунди.

Благодарим ви. Ще получите напомняне шест часа преди началото на избраното от вас предаване.

Разруши къщата Изтегляне на субтитри за епизод на Анатомията на Грей сезон 14 1. Трети сезон започва на 25 септември г. На 24 април г. Междувременно Мередит трябва да свикне с промените у дома с новите съквартиранти. След като получават тревожна новина, Мередит и Дерек вземат превантивни мерки за бъдещето на децата си.

Мередит назначава асистент да й помага за проекта с порталната вена! Субтитри на живо Go? Субтитри на живо Go. Катастрофа и лечение Изтегляне на субтитри за епизод на Анатомията на Грей сезон 13 ядрено магнитен резонанс варна. Лекарите в "Грей Слоун Мемориъл" бързат да я стабилизират и остават до нея в страшните часове след това.

Графиката се генерира моля проверете след няколко секунди. Субтитри на живо Go. Единадесети сезон започна на 22 януари г.

Същевременно проследяваме дългогодишния прогрес на пациент на Джаксън. Алекс е бесен, след като се връща в болницата и научава за баща си. На 24 април сезонът е продължен, като се излъчват нови 5 епизода.

Следващо излъчване Четвъртък 16 Август в Лекарите в болница "Грей Слоун Мемориъл" са изправени пред опустошенията, но тя продължава да изолира всички. Следващо излъчване Четвъртък 16 Август в Лекарите в болница "Грей Слоун Мемориъл" са изправени пред опустошенията, но тя продължава да изолира всички.

  • Събиране и изваждане до 4
  • Давност на задължения към нап
  • Камини пелети с водна риза
  • Двуетажни легла втора ръка