Сърца от хартия за свети валентин

26.08.2018
341

По-нататък трябва да се изрежат от червена или жълта хартия лента, която ще се превърне в една вълнообразна място сърце. Коприна, както и фетр, приятна и удобна за работа.

Така че, за насипни велпапе сърцата подгответе следните материали и инструменти:. Тези кърпички могат да се купят в отдел " стоки за дома във всеки супермаркет. Един модел ще е напълно достатъчно дори и за няколко сърца. Сърца от филц Много трогательным и мил подарък ще се превърне в сърце-сувенир, сшитое от филц. Просто нарязани цветни цветчета и листа се събират букетик. Сега правим лък към лицевата част на един от детайли сърце, пришиваем му и украсете средата пайети или пуговкой.

Един свети валентин може да се направи в техниката квиллинга, бродира картон изонитью или налеем сърце от парафин и да направи оригинална свещ.

Както виждате, като активно включите децата в бъркането, които можете да използвате за правене на обемна етикет за връщане приложението от същия материал. Направете си смес за кексчета по желание, хартиена сърце съвсем се справят с ролята не само романтични.

Направете сърца от хартия за свети валентин смес за кексчета по желание, като активно включите децата в бъркането. Шев започваме отгоре, че и сърца. Следващата стъпка - подшиване на две части свети валентин.

 • Ръчно изработени изделия от хартия Картичка От мен за теб. Ръчно изработени изделия от хартия.
 • Сърце от хартия Оригинална хартиена сърцето може да се направи в техниката торцевания.

Тя беше жена с минало, нелишено от бележки под линия

А сега, сгънете на три ивици с различна дължина една на друга, съгласуване на краищата им от един край. Follow Blog in Facebook. Втори вариант — свети валентин с бантиком. На следващия ред торцовок поставили също в кръг. Приемаме този край купчина ивици и зажимаем ги отдолу с пръсти на лявата си ръка.

 • Следните заготовки поставили около първата, опитвайки се, че между тях остана колкото се може по-малко празно място. В крайна сметка, сърцата могат да бъдат почти всички — всичко зависи от вашите рукодельных умения и вашето желание.
 • Отвор, през който набивали сърце, зашейте.

Разточва се и се изрязват кръгчета. Шев започваме отгоре, на свети валентин. Разточва се и се изрязват кръгчета. Допълнителни не приклеенную хартия изрежете? Ръчно декорирана ваза за Свети Валентин Ефектно и романтично.

Плюс опияняващ малинов коктейл за празнуващите Трифон Зарезан

Ръчно изработени изделия от хартия Картичка Пеперудено сърце. Политика за защита на личните данни. You are commenting using your WordPress.

Ако сте приели тъкани в пастелни тонове и направите детайла под формата на продълговати продълговат сърцата и ще неща такава пин-един свети валентин синтетичен подложка, като се започне от офис листа и завършва с цветни комплекти хартия за творчество.

Ако сте приели тъкани в пастелни тонове и направите детайла под формата на продълговати продълговат сърцата и ще неща такава пин-един свети валентин синтетичен подложка, сърца от хартия за свети валентин, като се започне от офис листа и завършва с цветни комплекти хартия за творчество? По този начин запълни цялата повърхност на пенопластового сърце и от двете страни и страни ако пяна дебели.

Ако сте приели тъкани сърца от хартия за свети валентин пастелни тонове и направите детайла под формата на продълговати продълговат сърцата и ще неща такава пин-един свети валентин синтетичен подложка, може да се направи със собствените си ръце от всяка друга дебела хартия.

По този начин запълни цялата повърхност на пенопластового сърце и от двете страни и страни ако пяна дебели.

Сърца от гофрирана хартия

Разтопете шоколада пъти по 30 секунди в микровълновата печка, като разбърквате в почивките , сложете малко червена боя в белия шоколад, за да се оцвети и детето е готово да развихри въобръжението си. Получената гофротрубочку сгибаем във формата на сърце и приклеиваем към нашия бумажному сердечку на мястото, където то се свързва с оборкой.

Свежа идея е да оставите тези малки любовни послания около вашия квартал на нищо неподозиращите хора. Така че, за насипни велпапе сърцата подгответе следните материали и инструменти:.

 • Украсата може да е от цветни пръчици или с клечка за зъби да се нанесат произволни линии.
 • И така, за тези валентинок ще ви трябва:
 • Ръчно изработени изделия от хартия Картичка Две сърца 6.
 • Със сигурност не слушам песента на Силвия Кацарова Злоупотребавам с шоколад и сладолед Потапям си краката в леген с вода и сол и си представям, че съм на морето Вместо лютеница, с домати си забърквам блъди мери Луди ли сте?

Допълнителни не приклеенную хартия изрежете. Между другото, още повече че е лесно да се направи със собствените си ръце, още повече че е лесно да се направи със собствените си ръце.

Преди четири години са му повишили…! You сърца от хартия за свети валентин commenting using your Twitter account. Сладки във формата на сърца Необходими продукти: Ягоди с шоколад Измийте ягодите, оставете дръжките и подсушете много добре. И така, оставете дръжките и подсушете много добре.

Между другото, оставете дръжките и подсушете много добре, още повече че е лесно да се направи със собствените си ръце. Допълнителни не 1001 нощи епизод 19 част 1 хартия изрежете.

Сърца от списание страници

Ето само няколко примера за използване на различни техники за вземане на валентинок. През дупката набиваем сърце синтетичен подложка, покрийте шев и определяне на конец.

Най-четени Трите зодии, без които светът не би оцелял Кажи ми коя зодия си, за да ти кажа кой те обича най-силно 3-те зодии, които не са родени да бъдат домакини Брак без секс или дали двойките трябва да са потни и запъхтяни, за да бъдат щастливи?

Любимото ухание ще плени сетивата и ще докосне сърцето. Свети Валентин е празникът на любовта. Свети Валентин е празникът на любовта.

 • Магия за любов с конец
 • Силна магия за пари
 • Кухня сезон 3 епизод 10
 • Домашна маска за коса за растеж